İZMİR / ÇİĞLİ - Güzeltepe Ortaokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları, okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Peygamber Efendimizin mevlidini kutlayacağımız Mevlid-i Nebi haftasında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Gülizar Doğan rehberliğinde öğrencilerimiz birçok etkinlik yaparak bu anlamlı haftayı kutladı. Mevlid-i Nebi'nin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Ekm

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. Öğrencilerimizin teknolojiye olan ilgisini arttırmak, öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde yapılan teknoloji yarışmalarını görmesi ve tecrübe etmesi için katılım sağladığımız TEKNOFEST İZMİR gezimiz ile 250 ye yakın öğrencimiz Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda  keyifli ve öğretici bir deneyim kazanmış oldular.

May

Okulumuz 5. Sınıf Öğrencilerinin Türkçe Öğretmenimiz Mehmet Ali KARDAŞ'ın yönlendirmesi ve katkılarıyla yazmıs oldukları Güzel Şirinlikler Kitabımızın 2. si çıkmıştır.Kitabın hazırlnaması ve basımı aşamasında göstermiş olduğu büyük çaba ve özveriisnden dolayı Öğretmenimiz Mehmet Ali KARDAŞ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

13-05-2022